Filme online subtitrate gratis
Locuri de pescuit cu cazare – DunareaInCazane.ro

Locuri de pescuit cu cazare

Daca sunteti in cautare de locuri de pescuit cu cazare, atunci ati nimerit bine, DunareaInCazane.ro este locul in care va puteti face rezervare din timp pentru aceste servicii.

Locuri de pescuit cu cazare

Pe langa faptul ca locul este numai bun de pescuit pe Dunare, va mai oferim si uneltele necesare pentru pescuit, barca, momeli si ajutorul necesar, in cazul in care sunteti la inceput de drum in acest domeniu sau pur si simplu nu vreti sa va carati tot echipamentul pe drum.

Locuri de pescuit cu cazare

Locuri de pescuit cu cazare

Va oferim si cazare la pensiunea Aprilie, preturile sunt rezonabile, negociabile dupa caz, iar serviciile excelente, pe placul oricarui pretentios sau oricarui om de rand. Avem locuri suficiente in cazul in care veniti cu prietenii la un concurs de pescuit sportiv, si nu numai.

In curtea pensiunii beneficiati si de alte servicii de relaxare si confort, precum piscina, foisor pentru umbra, gratare puse la dispozitie pentru prada sau alte frigaruie.

Nu va ramane decat sa va hotarati, sa alegeti o data in care vreti sa veniti, sa ne contactati pentru rezervare, este cel mai bine sa va programati pentru a nu exista neplaceri la fata locului, gen locurile complet ocupate.

Daca terminati cu pescuitul si vreti sa vedeti frumusetea locului, va invitam si la o plimbare cu barca pe Dunare pentru un traseu complet la toate obiectivel turistice mentioate pe site.

Suna acum!
Facebook Messenger