Filme online subtitrate gratis
Pensionari din Sf. Gheorghe - Covasna la plimbare cu barca – DunareaInCazane.ro

Pensionari din Sf. Gheorghe – Covasna la plimbare cu barca

Pensionari din Sf. Gheorghe – Covasna veniti in vacanta pentru o plimbare cu barca in Cazanele Dunarii.

pensionari in vacanta la plimbare cu barca
O parte din pensionari asteptand inbarcarea

Veniti in din Sf. Gheorghe – Covasna direct in Cazanele Dunarii pentru o croaziera in stil romanesc, grupul de pensionari ajunsi la multa dorita plimbare cu barca, a avut parte de o aventura pe cinste!

Grupul de pensionari a venit cu ghid propriu

Ajunsi in Cazanele Dunarii, s-au asigurat ca au totul planificat si bine organizat, astfel grupul de pensionari a venit cu ghid personal. Ghidul le-a povestit despre fiecare obiectiv turistic din Cazanele Dunarii, iar acestia au ramas impresionati de fiecare in parte.

Chiar daca sunt pensionari , asta nu inseamna ca a existat o bariera a generatiilor. Toti pensionarii – inclusiv ghidul, au fost interactivi si s-au comportat mai ceva ca niste tineri. Ne-am inteles foarte bine, ne-am adaptat nevoilor si am satisfacut fiecare cerinta in parte.

I-am asigurat ca in plimbarea cu barca exista un regim de maxima siguranta si nu au de ce sa isi faca griji. Viteza a fost de asa natura incat toti sa se simta in siguranta si sa nu le dam palpitatii.

Pensionarii asteptand pe ponton sa fie inbarcati
Pensionarii asteptand pe ponton sa fie inbarcati

Pensionari experimentati in vacante

Sunt pensionari cu experienta in domeniul vacantelor, stiu mereu ceea ce isi doresc de la o vacanta. Unii dintre ei au venit echipati cu aparate foto pentru a capta fiecare aspect al plimbarii.

Pozele sunt si o dovada a distractiei, ceva de pus la album dupa ce a fost prezentat celor din familie, cei care ii asteapta nerabdatori acasa. Tot prin poze vor vedea daca s-a schimbat ceva pana la urmatoarea vizita.

S-au simtit in largul lor, la fel si noi, ca de fiecare data aproape de toti turistii cu care comunicam si impartim aceeasi barca, acelasi traseu si cu care trecem prin fiecare loc frumos de vizitat.

Unde au fost lucruri de completat, ne-a facut mare placere sa venim cu adaugari. Ghidul s-a descurcat excelent, dar asta nu ne-a lasat fara intrebari la care sa putem raspunde.

Pe ponton in asteptare pentru plimbare cu barca
Pe ponton in asteptare pentru plimbare cu barca

La urma urmei, suntem localnici, nu? Traim cu aceste locuri minunate in jur in fiecare zi din viata noastra, iar sa le spunem secretele si celor care ne calca pragul nu poate sa ne aduca decat placere.

Grupul de asemenea s-a descurcat foarte bine, bucurosi ca niste copii, seriosi ca niste adulti si intelegatori ca niste prieteni adevarati. Ca de obicei, nu au existat incidente neplacute, nimeni nu s-a simtit in minus in aceasta excursie, iar distractia a fost cea care a primat in totalitate.

Au fost interesati de fiecare serviciu pus la dispozitie de noi, de cazare, de reparatii si service pentru ambarcatiuni, unii au pasiuni ascunse de care multi nu stiau, pe care noi le-am aflat la aceasta intalnire.

Cine stie cand ne vom trezi cu o parte dintre ei venind cu o ambarcatiune personala pentru a petrece mai mult timp in aceste zone minunate. Noua nu ne-ar face decat placere sa facem parte la orice clipa din distractia cautata de fiecare.

Pana atunci, putem doar sa asteptam urmatorul val de turisti, grupuri organizate, fie pensionari sau copii, familii cu prieteni sau independente, noi suntem aici si va asteptam pregatiti de distractie!

One thought on “Pensionari din Sf. Gheorghe – Covasna la plimbare cu barca

  1. Pingback: Excursie pentru suflet - plimbare cu barca – DunareaInCazane.ro

Suna acum!
Facebook Messenger