Filme online subtitrate gratis
Sezon nou in Cazanele Dunarii - 2019 – DunareaInCazane.ro

Sezon nou in Cazanele Dunarii – 2019

Sezon nou in Cazanele Dunarii, pentru 2019 va asteptam cu un punct nou de pornire din Orsova, un ponton modernizat si pregatit sa va plimbe si mai mult ca pana acum.

set ambarcatiuni noi
Oricand pregatite de plimbari in Cazanele DunariiOrsova este un oras minunat, situat pe malul Dunarii si duce exact spre destinatia de vis cautata de fiecare turist pe meleagurile Romaniei, unde apa se imbina perfect cu muntele intr-un peisaj ce se descrie lung, la care se viseaza mult si care te capteaza odata ce ai ajuns sa faci parte din el, descoperindu-i frumusetea inca din primele minute.

Ca in fiecare an, am facut imbunatatiri ambarcatiunilor, au trecut prin service si au fost verificate si optimizate din toate punctele de vedere, confort, siguranta si rapiditate, iar cele care si-au atins scopul au fost inlocuite cu altele noi.

noua ambarcatiune
#myorange

De ce noi? Chiar si in sezon nou

Pentru ca de fiecare data am fost preocupati de vacanta perfecta a turistilor ce aleg sa ne viziteze, pentru ca dorim sa ramaneti cu amintiri frumoase si un gust placut in urma timpului petrecut alaturi de noi.

Ponton Orsova pentru sezon nou
Noul ponton din Orsova

Cu acestea fiind spuse, speram ca sunteti pregatiti de un sezon nou de croaziere in Cazanele Dunarii cu toate serviciile incluse incat vacanta sa fie perfecta. Prietenii v-au recomandat sa veniti? Nu? Atunci este timpul sa veniti si sa ii chemati si pe ei, poate veniti impreuna sau le povestiti dupa cum a fost, cu siguranta o sa isi doreasca sa fi venit!

Aveti numerele de telefon si formularul de contact disponibile in sectiunea de contact pentru a face o rezervare, fie individuala sau de grup. Nu mai stati pe ganduri, noul sezon este aici si va asteapta ca de fiecare data cu o atmosfera unica. Nu uitati sa vizitati si pagina noastra de Facebook pentru postari de actualitate. Va asteptam!

One thought on “Sezon nou in Cazanele Dunarii – 2019

  1. Pingback: Bucuria copiilor - plimbare cu barca – DunareaInCazane.ro

Suna acum!
Facebook Messenger