Filme online subtitrate gratis
Bucuria copiilor - plimbare cu barca – DunareaInCazane.ro

Bucuria copiilor – plimbare cu barca

Bucuria copiilor – plimbare cu barca in Cazanele Dunarii. 5 cadre didactice din Olt au ales pentru 55 de copii o excursie de vis in Cazanele Dunarii, pe valurile Dunarii la o plimbare cu barca.

bucuria copiilor in Cazanele Dunarii
bucuria copiilor in Cazanele Dunarii

Copiii vin de la o scoala primara din Olt, iar incantarea lor a fost fara limite. S-au bucurat de fiecare obiectiv turistic vizitat, de aerul proaspat de pe Dunare si de viteza cu care mergea ambarcatiunea. Desigur, una sigura si in acelasi timp eficient pentru a face traseul perfect din toate punctele de vedere.

Au pus intrebari, au primit raspunsuri, s-au minunat de fiecare lucru in parte nou descoperit, de fiecare data cand opream si era ceva de admirat, asa cum face fiecare turist, indiferent de varsta.

vacanta de vis pentru 55 de elevi din clasele primare din Olt, alaturi de 5 cadre didactive
vacanta de vis pentru 55 de elevi din clasele primare din Olt, alaturi de 5 cadre didactice

Multumiti de plimbare si distractie, de o excursie pe cinste, abia asteptau sa se reintoarca la prieteni si familie sa le povesteasca tot ce au vazut.

Sa le arate fotografii facute acolo si sa ii tina cu sufletul la gura pe toti cei care nu au fost prezenti. Cu siguranta vor fii convinsi sa participe cel putin odata in viata la o asa experienta. Este ceva ce nu trebuie sa fie doar de bucuria copiilor, ci a tuturor!

Bucuria copiilor este importanta, trebuie luat fiecare aspect in serios, bine gandit inainte si prezentat pe intelesul lor, fiecare lucru trebuie sa aibe sens si sa ramana in amintirea lor cu usurinta.

Va asteptam si data viitoare, dragi copii!

Pentru cititori, nu uitati ca avem oferte speciale de grup, oferte individuale menite sa satisfaca orice turist pretentios, trebuie doar sa ne contactati. Oferim servicii complete, cazare, croaziere si service pentru ambarcatiuni personale + multe altele. Folositi pagina de contact cu incredere si nu veti regreta, suntem profesionisti, o spun toti cei care ne-au vizitat si ne viziteaza in continuare!

Suna acum!
Facebook Messenger