Filme online subtitrate gratis
Covid-19 si 15 MAI. Dam drumul la croaziere? Tu iti doresti o vacanta in Cazanele Dunarii?

Covid-19 si 15 MAI – Dam drumul la croaziere?

Covid-19 si 15 mai sunt intr-o asociere ce s-ar putea sa rezulte libertatea noastra spre natura, o gura de aer proaspat si o posibila croaziera in Cazanele Dunarii. Pe perioada pandemiei toti stau in casa si se uita la seriale si filme online gratis. Fie ca este vorba de o comedie sau un film online romanesc.

covid-19 liber la croaziere
Covid-19 si 15 mai

Noi, cei cu DunareaInCazane.ro ne-am propus sa reluam activitatea in domeniul ce ne fascineaza cel mai tare, de aceea tinem legatura cu iubitorii de natura pe site si pe facebook, insa nu stim cu siguranta daca reglementarile din ordonanta militara ne vor permite sa activam sau daca vom putea ajunge la nivelul pe care ni-l dorim.

Este posibil sa nu avem voie sa deschidem sezonul, chiar daca sunt foarte multi doritori, atat statului cat si noua ne pasa de sanatatea noastra si de a celor din jur, ne conformam cu legile si ordonantele date impotriva pandemiei si asteptam cu calm.

Daca vom avea voie sa ne reluam activitatea, este posibil sa limitam numarul de persoane acceptate intr-o plimbare, chiar daca acest lucru este destul de neplacut, este o siguranta impotriva covid-19, iar noi la randul nostru, pe langa faptul ca respectam impunerile, vom avea grija sa dezinfectam suprafetele puse la dispozitie.

Scaunul pe care veti sta o sa fie igienizat dupa fiecare persoana in parte, la fel ca fiecare suport de siguranta, maner, veste, precum si spatiu de asteptare destinat imbarcarii. Avem grija ca persoanele ce nu prezinta o stare de sanatate buna sa primeasca ingrijiri medicale la timp daca este cazul, sa filtram clientii si sa ne asiguram ca fiecare persoana este in regula inainte de a se urca la bord.

Sunt masuri de siguranta, chiar daca exista persoane care nu sunt de acord cu ele, trebuie sa le respectam. Chiar daca timpul de asteptare se mareste intre curse avand igienizarea intermediara, chiar daca numarul de persoane o sa fie limitat iar programul nostru de „deschis” mai scurt, nu putem decat sa ne bucuram si de aceasta gura de libertate, de aerul proaspat, de natura ce ne asteapta.

Ne multumim cu acest putin pe care il primim, poate pentru unii inseamna foarte mult dupa o perioada asa lunga de stat in casa, pentru altii poate fii ceva nesemnificativ si de ignorat, insa noi suntem de parere ca este un pas spre mai bine, spre revenirea la vietile noastre cu care eram obisnuiti, poate chiar sa apreciem si respectam mai mult natura si sa ne bucuram de ea asa cum trebuie; multi dintre noi i-am simtit lipsa!

Sa speram ca o sa scapam de covid-19 cat mai curand si o sa revina totul la normal in totalitate. Pana atunci, puteti sa va exprimati parerea voastra legat de revenirea noastra in activitate – pe pagina de Facebook.

Suna acum!
Facebook Messenger