Croaziere

Croaziere in Cazanele Dunarii

Ne puteti contacta telefonic non-stop la numerele de telefon:
0722313274
0743 257583
Persoana de contact: Adrian Bragaru

Croaziere in Cazanele Dunarii, traseu complet, obiective turistice superbe de vizitat! Dispunem de doua puncte de plecare, acestea sunt:

Orsova / Intrare in Cazanele Mici

Orsova

Pret per persoana: 50 lei, pentru grupuri organizate 45 lei (negociabil)

Dispunem de mai multe ambarcatiuni (5), locuri: 50. Putem raspunde la solicitarile agentiilor de turism.

Traseul include vizite la: Orsova -> Golful Orsovei -> Gratca -> (Pe malul Sarbesc) Tekija -> Tabula Traiana -> Cazane Mici -> Manastirea Mraconia -> Chipul lui Decebal -> Golful Mraconiei -> Golful Dubovei -> Cazane Mari -> Pestera Ponicova -> Grota Veterani

Durata traseului: 1h:30/1h:45

Cazanele Mici

Pret per persoana: 35 lei adult, 15 – 20 lei / copil (max 14 ani) pret negociabil.

Dispunem de mai multe ambarcatiuni (5), locuri: 50. Putem raspunde la solicitarile agentiilor de turism.

Traseul include vizite la: Tabula Traiana -> Cazane Mici -> Manastirea Mraconia -> Chipul lui Decebal -> Golful Mraconiei -> Golful Dubovei -> Cazane Mari -> Pestera Ponicova -> Grota Veterani

Durata traseului: 1h:00/1h:10

Tabula Traiana.

Cazanele Mici

Chipul lui Decebal

Manastirea Mraconia

Intrare in Cazanele Mari

Peisaj Cazanele Mari

Distractie in Cazanele Mari

Relaxare

Grota Veterani

Pestera Ponicova

Pestera Ponicova

Croaziere Cazanele Dunarii

ApusCroaziere pe Dunare

Obiective turistice ce nu trebuiesc ignorate de turistii ce iubesc natura, de cei ce vor vizite de calitate la ele cu servicii complete si personal dedicat in totalitate acestui domeniu.
Cei care ne aleg, nu isi regreta alegerile. Cei care vin pentru prima data, aleg sa revina si alta data cu mai multi prieteni si parte din familie pentru mai multa distractie si amintiri de neuitat.
In special, pentru cei mici, este cea mai mare bucurie sa ajunga intr-un loc nou, sa vada ceva ce nu au mai vazut, sa povesteasca celor de acasa tot ce au vazut, locurile vizitate si sentimentul cu care au ramas in urma excursiei.
Imaginile vorbesc de la sine, videoclipurile povestesc amanuntit, cuvintele sunt doar un ecou, o scurta prezentare a tot ceea ce exista. Adevarul se afla in natura, iar noi nu putem povesti detaliat tot ceea ce puteti vedea si trai.

Facebook Messenger