Filme online subtitrate gratis
Excursie pentru suflet - plimbare cu barca – DunareaInCazane.ro

Excursie pentru suflet – plimbare cu barca

Chiar a fost o excursie pentru suflet, ca fiecare in parte de altfel pentru fiecare turist ce alege sa isi petreaca una sau mai multe zile cu noi.

Initiatoarea excursiei este Nicoleta Dobrin care a venit cu nu mai putin de 55 persoane tocmai din Bucuresti.

Ambarcatiune noua pregatita
Ambarcatiune noua pregatita!

Excursie pentru suflet in noua ambarcatiune

Noua noastra ambarcatiune a fost testata inainte, spalata, parfumata si aranjata, iar acum a iesit la apa pentru numerosul grup de turisti din Bucuresti.

Obiectivele turistice parca ne astepau sa ajungem la ele, iar nerabdarea turistilor era si mai mare cu fiecare val ce se spargea pe langa noi.

Gata de distractie
Gata de distractie
YEY!!!
YEY!!!
Nu uitam sa zambim!
Nu uitam sa zambim!
Toata lumea - pozaaa
Toata lumea – pozaaa
De la mic la mare!
De la mic la mare!
Gata de poze!
Gata de poze!
In larg spre distractie
In larg spre distractie
La Chipul Lui Decebal
La Chipul Lui Decebal
"Eu si Decebal"
„Eu si Decebal”
Briza distractiei!
Briza distractiei!
Sa mergem! excursie pentru suflet
Sa mergem!

Un succes la aceasta excursie pentru suflet

Cand vrei sa scapi de cotidian, mai mult ca sigur in Cazanele Dunarii destinatia este cea mai potrivita! Uita de griji, probleme, aglomeratie si poluare! Ne bucuram ca v-am cunoscut si va mai asteptam pe la noi, in special pe voi cei care nu ati venit pana acum!

Recomandarile ne-au adus aici, venite de la cei care s-au distrat alaturi de noi si au vrut ca si altii sa se simta la fel.

Ne bucuram ca putem sa oferim servicii de calitate, chiar si pentru o zi. Stim ca ramane in urma o zi completa, incarcata cu ceea ce trebuie.

Fiecare turist in parte primeste raspunsuri la orice intrebare, nu trebuie decat sa intrebe sau sa solicite prezentare amanuntita inca de la inceput.

Cunoastem bine locul, iar pentru ca aceasta excursie pentru suflet sa fie una perfecta, noi va suntem mai mult decat angajati, va suntem ghid, prieteni si suport.

Cand vizitezi un loc pentru prima oara, este bine sa ai cele mai bune informatii si oameni de calitate aproape ca sa faca experienta ta sa fie peste nota 10. Este ceea ce isi doreste fiecare turist, iar noi ne axam pe asta din totdeauna.

Dorim ca recomandarile sa „curga” in continuare, stiind ca sunt pe buna dreptate si ca nu este „doar o strategie de marketing” sau texte aruncate in zadar, este ceea ce se intampla aici la noi, dragi turisti!

Suna acum!
Facebook Messenger