Filme online subtitrate gratis
Mehedinti Turism - Cazanele Dunarii – DunareaInCazane.ro

Mehedinti Turism – Cazanele Dunarii

Mehedinti Turism spune multe, doar cand vine vorba despre zona noastra stim ca avem cu ce sa ne mandrim, cu toate obiectivele interesante de vizitat, atat pe apa cat si la mal.

Din partea noastra, evident ca cele mai bune recomandari vin pentru croaziere in Cazanele Dunarii, invitatii la o plimbare cu barca, cazare la Pensiunea Aprilie si pescuit pe Dunare.

Mehedinti Turism

Mehedinti Turism

Mehedinti Turism

Toti cei din Mehedinti ne dam interesul pentru a prezenta cele mai frumoase locuri de vizitat pentru turisti, dar si pentru cei din locurile din apropiere.

De la piciorul podului lui Traian ce se afla o parte pe malul Romaniei si o alta parte pe malul Serbiei, pana la Pestera Ponicova, Grota Veterani si Manastirea Mraconia si Statuia Lui Decebal.

Sunt locuri deosebite, parte din istorie, ceva ce fiecare om trebuie sa vada macar odata in viata, chiar si de mai multe ori pentru a capta fiecare detaliu in memorie si a avea ce povesti si altor generatii.

Turismul este in plina dezvoltare, mai ales in partea Mehedintiului, lucru de cu care putem sa ne mandrim. Sute de straini ne viziteaza tara special pentru aceste locuri frumoase, merg inapoi in tara lor si ne recomanda cu mare drag si altora ce nu au apucat sa ajunga in aceste locuri.

Pe langa straini, mai sunt si turistii din Romania, care au un rol foarte important la promovarea obiectivelor turistice din tara lor. Per total este un lucru bun ca si afacere, dar si ca mandrie nationala, mandrie a omului de rand.

Avem locuri la care multi doar viseaza, locuri ce si-ar dori sa le aiba in tara lor. Tehnoligia si industria a pus stapanire pe tot ceea ce inseamna frumusetea naturi, iar pentru straini aceste locuri de la noi sunt ca un mic paradis.

O poarta de libertate spre sufletul naturii este mereu bine venita pentru orice, de aceea este bine sa promovam aceste locuri, sa le facem cat mai cunoscute si sa aratam tuturor ca avem cu ce sa ne mandrim, ca Romania este o tara in care vacantale pot fi frumoase si fara multi bani.

One thought on “Mehedinti Turism – Cazanele Dunarii

  1. Pingback: Barca cu motor in Cazanele Dunarii – Escapada la Chipul lui Decebal 2018

Suna acum!
Facebook Messenger