Filme online subtitrate gratis
Mini vacanta si plimbare cu barca! – DunareaInCazane.ro

Mini vacanta si plimbare cu barca!

Da, a fost mini vacanta de curand, iar cei care au ales o plimbare cu barca nu au fost dezamagiti.

De la mic la mare s-au bucurat de briza Dunarii in viteza pana la punctele de vizita, la obiectivele turistice de mult visate. Pentru unii a fost o experienta noua, pentru altii a fost o revenire.

Mini vacanta in Cazanele Dunarii

Mini vacanta in Cazanele Dunarii

Mini vacanta pentru a doua oara?

Da, anumiti turisti aleg sa revina, Cazanele Dunarii lasa orice turist cu dorinta de a se intoarce, cu amintiri placute si placerea de a reveni si alta data, pentru ca nu este o experienta de realizat o singura data in viata.

Au fost turisti ce au dorit sa stea mai mult timp si au ales sa se cazeze la pensiunea noastra, Pensiunea Aprilie. Fiind multe obiective turistice de vizitat in zona si posibilitatea de a pescui, fiind oferite toate cele necesare din partea noastra, face locul sa fie si mai special.

Intr-adevar, cei mici au fost cei mai entuziasmati de frumusetea locului, ca de fiecare data, ei sunt cei cu zambetul larg deschis si cu multe cuvinte de mirare, totul fiind WOW pentru ei, iar la sfarsit, rugandu-se de parinti si invatatori sa ii mai aduca si alta data.

Este o bucurie pentru noi sa avem astfel de realizari, astfel de impliniri. Sa marcam copilaria unor elevi intr-un mod pozitiv este ceva ce se obtine cu multa munca, pasiune si rabdare.

Daca nu ati vizitat Cazanele Dunarii pana acum, poate o s-o faceti in urmatoarea mini-vacanta, sau cine stie, poate ati mai fost si vreti sa mai veniti. Stim ca fiecare vizita este una de neuitat si duce la completarea lucrurilor frumoase facute in viata, de aceea ne dedicam in totalitate acestui domeniu, care inainte de o afacere, este o pasiune. Va multumim!

Suna acum!
Facebook Messenger