Filme online subtitrate gratis
Nunta in Cazanele Dunarii, Socol George si Denisa din Timisoara

Nunta in Cazanele Dunarii

Nunta in Cazanele Dunarii

In 28 iulie 2019, Socol George si Denisa au venit din Timisoara in Cazanele Dunarii pentru casatoria religioasa, alegand acest loc minunat pentru a-si uni destinele.

Alegand serviciile noastre, considerand ca DunareaInCazane.ro ofera ceea ce ei isi doresc, ne-au contactat si am stabilit toate detaliile pentru marele eveniment ce avea sa aiba loc.

Nunta in Cazanele Dunarii
Nunta in Cazanele Dunarii

Am cazut de acord cu totul, fiecare detaliu a fost luat in calcul, analizat si discutat in amanunt. Ceea ce a urmat, este rezultatul minunat vazut si in videoclipul prezentat pe aceasta pagina.

Au ales o croaziera pe Dunare, in Cazanele Dunarii, fiind o nunta organizata in cel mai mic detaliu, sincronizarea a facut parte din planul initial, ambarcatiunile au dat randamentul asteptat, privelistea nu a dezamagit deloc, iar vremea buna a tinut cu noi.

Pentru noi, acest eveniment nu este one-time-only, ceea ce inseamna ca daca aveti in plan sa organizati un eveniment asemenator, fie nunta, onomastica sau orice alt fel de eveniment plin de bucurie, ne puteti contacta si cu siguranta vom rezolva.

Ne dorim sa putem da viata fiecarui vis, fiecarei dorinta, iar ceea ce tine de noi va fi mereu pus la punct fara probleme. Trebuie doar sa ne spuneti ce va doriti. Pe site gasiti serviciile complete din domeniul nostru de activitate, inclusiv cazare, zile si activitati de relaxare, programe complete ce includ croaziere cu barca in Cazanele Dunarii, pescuit, plimbari in natura.

Va asteptam cu drag, ca de fiecare data!

Suna acum!
Facebook Messenger