Filme online subtitrate gratis
Pensiune/Cazare turisti – Pensiunea Aprilie – DunareaInCazane.ro

Pensiune

Ne puteti contacta telefonic non-stop la numerele de telefon:
0722313274
0743257583
Persoana de contact: Adrian Bragaru

PENSIUNE

Oferim clientilor nostri servicii de maxima calitate si comoditate pe durata cazarii. In functie de nevoile celor ce apeleaza la noi, aducem flexibilitate in program si servicii.
Mai jos gasiti informatiile complete despre pensiune (Aprilie) si indicatii de orientare.
Este amplasata pe DN 57, la km 17+500, pe malul Dunarii, in dreptul Tabula Traiana.

Structura: parter si 2 etaje

2 camere pe parter, bucatarie, sala de mese si utilitati personal deservire,
etaj I cu hol si 2 camere, una dubla matrimoniala si una tripla, fiecare camera cu baie, cabina dus, televizor, internet wi-fi
etaj II cu trei camere, doua duble matrimoniale si una tripla, fiecare camera cu baie, cabina dus, televizor, internet wi-fi
bucatarie turist dotata cu utilitati si vesela, frigidere, aragaz, gratar si ceaun
2 foisoare, wc in curtea interioara
piscina, locuri de plaja
– pentru pescuit exista ponton plutitor, barci dotate pentru pescuit ce pot fi inchiriate contracost de pescarii ce poseda permis de conducere ambarcatiune categoria D

Se ajunge de la Orsova, Mehedinti, catre Moldova Noua pensiunea fiind situata la km 17+500 pe DN 57.

Pensiune Interior

Mai sus v-am prezentat imagini din interior, exterior, diverse unghiuri si diverse camere. Va garantam confort maxim pe langa imaginile ce vorbesc de la sine.

Daca va place ceea ce vedeti, nu va putem spune decat ca in realitate lucrurule sunt de 10 ori mai frumoase si mai impresionante.

Seriviile oferite de noi sunt puse la punct cu dedicatie si respect fata de clientii nostri; ne dorim ca turistii ce trec pe la noi sa revina de fiecare data, acesta este un punct forte ce ne indeamna sa ne depasim limitele, clientilor sa le depasim asteptarile si sa le dovedim ca alegerea lor nu este un regret ci un mare beneficiu, tratat cum se cuvine.

Va asteptam cu drag, sau..va reasteptam daca este cazul! Daca doriti ceva ce a lipsit data trecuta, va rugam sa ne contactati si vom rezolva!

Suna acum!
Facebook Messenger