Filme online subtitrate gratis
DunareaInCazane.ro - Plimbare cu barca in Cazanele Dunarii, Pensiune, Service, Croaziere

Prima pagină

Ne puteti contacta telefonic non-stop la numerele de telefon:
0722313274
0743257583
Persoana de contact: Adrian Bragaru
DunareaInCazane.ro este si a fost alegerea ideala a celor care au vrut sau doresc sa viziteze Cazanele Dunarii si toate celelalte puncte turistice incluse in traseul nostru complet.
Activam in domeniu din anul 2012 si am incantat peste cateva sute de persoane ce au plecat cu ganduri bune, pareri minunate si o experienta de neuitat ce au recomandat-o mai departe si celor apropiati.
Inca de la inceput, ne-am dedicat in totalitate sa oferim servicii complete, sigure si de calitate celor ce apeleaza la noi, de la plimbari cu barca pe Dunare pana la cazare si service – pentru cei pasionati din acest domeniu nautic.
Facem tot posibilul sa tinem site-ul actualizat constant cu noi materiale si motive de a vizita Cazanele Dunarii, de a experimenta noi aventuri si a realiza o conectare completa cu natura.
Ofertele noastre se adreseaza atat persoanelor individuale cat si grupurilor organizate privat sau programate de agentiile de turism, suntem aici sa va multumim pentru alegerea facuta atunci cand apeati la noi.
Preturile noastre sunt negociabile, atat la croaziere, plimbari cu barca, cat si la cazare si service. Fiind dedicati sa oferim un pachet intreg clientilor nostri, suntem dispusi sa picam la intelegere comuna pentru experiente cat mai placute pentru ambele parti.
Daca v-am convins si doriti sa veniti la o plimbare, inainte de toate nu uitati sa va faceti rezervare, este foarte important. Nu vrem sa dezamagim pe nimeni, insa in plin sezon sunt solicitari foarte multe si ne dorim sa aveti locul asigurat din timp.
Daca doriti programare/rezervare sau mai multe informatii, folositi cu incredere sectiunea de contact.
Va multumim ca ne-ati ales!
Suna acum!
Facebook Messenger