Filme online subtitrate gratis
Pregatiti sa va primim in Cazanele Dunarii la plimbare cu barca!

Pregatiti sa va primim in Cazanele Dunarii la plimbare cu barca!

Gata cu serialele si filme online, suntem pregatiti sa va primim in Cazanele Dunarii pentru plimbare cu barca, tot ce trebuie sa faceti este sa sunati la numarul de telefon: 0722313274 pentru o programare, asta daca nu aveti rabdare sa cititi si restul articolului ce contine informatii concrete pentru orice ingrijorare sau lamurire.

Pregatiti sa va primim in Cazanele Dunarii la plimbare cu barca!
Pregatiti sa va primim in Cazanele Dunarii la plimbare cu barca!

Avem peste 50 de locuri disponibile sa va plimbam, asa ca daca veniti in echipa, cu autocarul, masini personale, toata familia, prieteni si neamuri sau o intreaga firma ce lucreaza impreuna de mult timp si simtiti ca este timpul pentru o gura de aer proaspat in natura, noi suntem 100% pregatiti!

Respectam in totalitate normele de igiena si distantare sociala, igienizam fiecare loc in parte inainte si dupa fiecare persoana. Nu permitem accesul persoanelor ce par sa se simta rau sau prezinta o stare de sanatate ce nu ar permite o aventura precum plimbarea cu barca pe Dunare in Cazanele Dunarii.

Suntem pregatiti pentru orice cerere. Suntem pregatiti sa va facem ziua mai frumoasa sau chiar zilele, in cazul in care doriti sa ramaneti, avem disponibila si pensiunea la care am aplicat aceleasi reguli de igienizare si distantare sociala in conformitate cu legea actual.

Aveti frica de covid? Suntem pregatiti sa eliminam orice risc pentru a va scapa de aceasta frica! Considerati ca este o prostie virusul covid? Chiar daca este, o igienizare ca la carte nu strica niciodata, asa ca pe cine ar deranja?

Nu ducem lipsa de locuri pe ambarcatiuni absolut de loc, am fost mereu pregatiti pentru o capacitate mare de persoane ce vor sa viziteze minunatele locatii cu obiective turistice din Cazanele Dunarii, pe care le-am si prezentat pe site de altfe, in cazul in care nu ati mai fost pana acum si vreti sa vedeti despre ce este vorba. Puteti verifica sectiunea de blog a site-ului pentru o rasfoire completa legat de tot ce tine de Cazanele Dunarii si ce se poate vizita, face pe aici.

Noi am fost pregatiti chiar inainte de covid, niciodata nu am lasat pe cineva in urma. Este posibil ca din cauza distantarii sociale sa fie nevoie sa va impartim pe grupuri, asa ca nu toti prietenii pot sta la un loc intr-o singura barca in cazul in care sunteti prea multi, dar va puteti face cu mana de pe barca alaturata, fiindca pastram o viteza constanta, va ducem in acelasi timp in aceleasi locuri si va aducem la fel.

Ce inseamna la fel? Inseamna in mare parte confort, siguranta, seriozitate, devotament si multa pasiune pentru acest domeniu fata de care ne-am luat raspunderea, iar domeniul respectiv inseamna respectarea clientului si prezentarea cat mai detaliata a ceea ce facem.

Folositi cu incredere numarul de telefon prezentat si la inceputul acestui articol: 0722313274 sau puteti sa ne scrieti pe pagina de Facebook, posibil sa raspundem mai greu din cauza mesajelor multe pe care le primim, insa la telefon va raspundem cu siguranta si va programam in cel mai scurt timp posibil.

Ne pasa de vacanta voastra, suntem pregatiti sa va aducem in cel mai frumos City Break, sa va incarcati cu energie pozitiva, distractie, informatii noi si lucruri de povestit celor de acasa ce nu au avut curajul sa vina sau poate dispozitia necesara, insa stim despre aventurieri ca niciodata nu se dau inapoi, de indata ce avem clienti ce ne viziteaza in fiecare an inca de la inceputul drumului pe care noi l-am ales. Va asteptam!

Suna acum!
Facebook Messenger