Filme online subtitrate gratis
Si in 2022 aici pentru plimbari cu barca! – DunareaInCazane.ro

Si in 2022 aici pentru plimbari cu barca!

Chiar daca nu sunt cele mai bune conditii oferite de Primarie pentru a pleca intr-o croaziera in Cazanele Dunarii din Orsova, noi suntem inca aici, activitatea isi mentine cursul la cele mai bune servicii oferite de noi!

Toate ambarcatiunile au fost inspectate ca in fiecare an inainte de a fi scoase pe apa. Reviziile au fost facute ca la carte, iar Cazanele Dunarii ne asteapta impreuna si in acest an pentru o relaxare pe cinste si o incantare din plin oferita de peisajele de vis din fiecare punct turistic de pe traseul nostru.

Nu va ramane decat sa intrati pe pagina de contact https://dunareaincazane.ro/croaziere/ si evident sa ne contactati in vederea stabilirii datii in care doriti sa veniti pentru croaziera in Cazanele Dunarii, va comunicam disponibilitatea la data respectiva si stabilim impreuna sa fie totul in regula. Puteti de asemenea sa ne contactati daca aveti intrebari suplimentare si nu gasiti raspunsul la ele pe site. Poate doriti si cazare si aveti nevoie de detalii mai multe si sa stabilim impreuna totul ca sa stiti cu siguranta ca vacanta o sa fie una de vis!

Va asteptam cu mare drag!

Suna acum!
Facebook Messenger